Architectuur en indeling

De riante kavels bieden fantastische mogelijkheden. Zowel qua ontwerp en bouw van uw woning als indeling van de tuin. Om u een beeld te geven heeft architect Sylvan van der Linde op verzoek van Wildyck VOF een ontwerp gemaakt. Dit ter inspiratie. Als uitgangspunt hierbij is kavel 15 geselecteerd, maar het ontwerp is ook op de andere kavels zeer goed toepasbaar. Sylvan van der Linde heeft zelfs met een gelijke plattegrond meerdere gevels gemaakt. Wilt u met deze andere ontwerpen ook kennismaken, neemt u dan contact met ons op.

Bent u nieuwsgierig naar de architectuur van de villa's die er gaan komen? Gerealiseerd

 

 

Voorbeeldinrichting landgoedtuin

Entree

Patio

Parktuin

 

Inspirerend

Park Wildyck biedt ongekende architectonische mogelijkheden. De ruime kavels, de parkachtige aanleg en de locatie, tussen dorp en land, inspireren architecten om uw huis geheel naar uw inzichten en wensen te ontwerpen. Hieronder ziet u voorbeelden van ontwerpen van diverse architecten. Laat u ook inspireren door Park Wildyck!

 •  

  © copyright foto's: Building Design Architectuur

 •  

  © copyright foto's: Buro Fons Nijland

 •  

  © copyright foto's: Friso Woudstra Architecten bna

 •  

  © copyright foto's: Marco van Veldhuizen

 •  

  © copyright foto's: Mars Architectuur

   
 •  

  © copyright foto's: Te Kiefte Architecten

De visie van architect Sylvan van der Linde

 

"Bouwen in Park Wildyck, een landelijke groene setting, betekent dat u een huis kunt realiseren waar u altijd al van droomde. Mede omdat het bestemmingsplan heel veel optimale vrijheden biedt, is dat voor mij, als architect een extra uitdaging.

Wij hebben een unieke indeling van de woning samengesteld als zijnde ruimtelijk en met mooie zichtlijnen, hetgeen garant staat voor een fijne leefkwaliteit. De indeling van de woning is leesbaar in de architectonische vormgeving. Het eigentijdse, maar tijdloze architectuurbeeld is een combinatie van stoere houten gebinten, metselwerk op kleur geschilderd met een fragiele, doch massieve rieten kap, met als verbijzondering de hoge beeldbepalende entree met blank koperen elementen.

Aan de tuinzijde wordt, door middel van gebinten, een fraaie Franse binnentuin gecreëerd, hetgeen door middel van platanen, gebruik van natuurlijke materialen en een groene invulling, nog verder versterkt zal worden.

Al deze architectonische elementen versterken het exclusieve beeld van het Wildyck, met zijn riante kavels en mooi landelijk karakter. Het plan is door mij zo ontworpen, dat het, op dezelfde plattegrond, een klassieke en een moderne versie kent.

Het zijn architectuurbeelden van een droomhuis, die de toekomstige Wildyck-bewoners ongetwijfeld zullen behagen."

Sylvan H.M. van der Linde
Van der Linde Architecten, Deventer


 

Floris Droste
Wegtersweg 7-23
Postbus 686
7550 AR Hengelo
Tel: (074) - 255 15 51
E-mail: info@wildyck.nl


Harry Sentker
Deldenerstraat 61
Postbus 1271, 7550 BG Hengelo
Telefoon: 085 - 2732800
E-mail: info@kromhofpullen.nl
Site: www.kromhofpullen.nl


Nieuw Wonen Twente
Hengelosestraat 123
7514 AE Enschede
Telefoon: 085 - 273 23 77
E-mail: info@nieuwwonentwente.nl
Site: www.nieuwwonentwente.nl


Angeli Delfos-Roesink
Grotestraat 252
7622 GW Borne
Tel: 074 - 267 35 00
E-mail: borne@prismamakelaars.nl
Site: www.prismamakelaars.nl