Realiseer uw woondroom

Wonen in Park Wildyck

Park Wildyck in Borne heeft een groot aantal bijzondere en exclusieve kenmerken voor haar toekomstige bewoners. Uiteraard de riante omvang van de kavels en de vele mogelijkheden die dit biedt. Uniek zijn ook de aanleg en de parkachtige vormgeving. En zeker niet in de laatste plaats de bijzondere locatie aan de rand van het centrum van Borne. De in totaal vijftien kavels bieden volledige privacy, maar dankzij de indeling van het park is er, voor wie behoefte heeft, ook volop mogelijkheid tot interactie met uw mede-parkbewoners. 

Buitengevoel op loopafstand van het centrum

Als bewoner van Park Wildyck ontkomt u niet aan het pure buitengevoel. Park Wildyck is ontwikkeld als een landschapspark met alle specifieke kenmerken. Tegelijkertijd is er geen sprake van 'buitenaf' wonen. Want ondanks de beslotenheid staat u binnen enkele minuten lopen middenin het gezellige centrum van Borne.

Vrijheid in bouwen én wonen

Met alle faciliteiten die u maar wenst! Park Wildyck biedt u als eigenaar van een kavel een grote mate van vrijheid. Ook als het om de realisering van uw woning gaat. De stedenbouwkundige spelregels zijn namelijk ruim opgesteld. Samen met de gemeente Borne is hiervoor gekozen om een zo hoogwaardig mogelijk plan te realiseren. U geniet dus optimale ontwerpvrijheid. Zo creeërt u samen met uw architect en uw mede-bewoners de toekomstige allure van het park. Op eeuwenoude grond gebouwd zal Wildyck zich ontwikkelen tot een markante woonplaats. Een toekomstig landmark met een waardevolle uitstraling!

Dankzij de aanwezige, fraaie natuurlijk erfafscheidingen, de beplanting met authentieke boomsoorten, de Bornse Beek die een groot deel van het park omzoomt en niet te vergeten de fraaie afwerking van de straten; alles bij elkaar vormt Park Wildyck een investering voor de toekomst.

Laat u inspireren door kopers die u voor gingen: kijk hier

Bekijk onderstaande filmpjes voor een impressie van het park:

 

 

 

 
 

 

Floris Droste
Wegtersweg 7-23
Postbus 686
7550 AR Hengelo
Tel: (074) - 255 15 51
E-mail: info@wildyck.nl


Harry Sentker
Deldenerstraat 61
Postbus 1271, 7550 BG Hengelo
Telefoon: 085 - 2732800
E-mail: info@kromhofpullen.nl
Site: www.kromhofpullen.nl


Nieuw Wonen Twente
Hengelosestraat 123
7514 AE Enschede
Telefoon: 085 - 273 23 77
E-mail: info@nieuwwonentwente.nl
Site: www.nieuwwonentwente.nl


Angeli Delfos-Roesink
Grotestraat 252
7622 GW Borne
Tel: 074 - 267 35 00
E-mail: borne@prismamakelaars.nl
Site: www.prismamakelaars.nl