Realiseer uw woondroom

Wonen in Park Wildyck

Park Wildyck in Borne heeft een groot aantal bijzondere en exclusieve kenmerken voor haar toekomstige bewoners. Uiteraard de riante omvang van de kavels en de vele mogelijkheden die dit biedt. Uniek zijn ook de aanleg en de parkachtige vormgeving. En zeker niet in de laatste plaats de bijzondere locatie aan de rand van het centrum van Borne. De in totaal vijftien kavels bieden volledige privacy, maar dankzij de indeling van het park is er, voor wie behoefte heeft, ook volop mogelijkheid tot interactie met uw mede-parkbewoners. 

Lees meer

Duurzaamheid

Groen wonen

Duurzaamheid is een belangrijk thema. Ook voor Park Wildyck. Het project wil zich immers in alles onderscheiden. Niet alleen voor de eigenaren cq bewoners, maar vooral ook in de toekomst. Wildyck VOF kan u adviseren over duurzaamheid, het realiseren van fysieke energiebesparende maatregelen en meer.

Lees meer

Alle vrijheid

Alle vrijheid

Wanneer het gaat om het ontwerpen van uw woning kunt u letterlijk en figuurlijk alle kanten op op Park Wildyck. Er zijn immers nauwelijks beperkingen ten aanzien van het ontwerp van uw villa. Dit betekent o.a. dat u samen met een eigen architect en aannemer uw visie en ideeën kunt realiseren.

Lees meer

Wonen in Twente

Wonen in Twente

Wonen in een prachtige regio, wonen in een streek waar boeiende ontwikkelingen hand in hand gaan met traditie en cultuur. En het betekent ook wonen tussen Twentenaren. Tukkers, die al eeuwenlang weten wat de perfecte balans moet zijn tussen hard werken, klaar staan voor elkaar en genieten van het leven.

Lees meer


 

Floris Droste
Wegtersweg 7-23
Postbus 686
7550 AR Hengelo
Tel: (074) - 255 15 51
E-mail: info@wildyck.nl


Harry Sentker
Deldenerstraat 61
Postbus 1271, 7550 BG Hengelo
Telefoon: 085 - 2732800
E-mail: info@kromhofpullen.nl
Site: www.kromhofpullen.nl


Nieuw Wonen Twente
Hengelosestraat 123
7514 AE Enschede
Telefoon: 085 - 273 23 77
E-mail: info@nieuwwonentwente.nl
Site: www.nieuwwonentwente.nl


Angeli Delfos-Roesink
Grotestraat 252
7622 GW Borne
Tel: 074 - 267 35 00
E-mail: borne@prismamakelaars.nl
Site: www.prismamakelaars.nl