Bouw op kavel 5 in volle gang

De bouw van een nieuw woonhuis op kavel 5 is in volle gang!

Binnenkort starten ook de eigenaren van kavel 7 en 9. 

 

Wilt u meer weten over de gerealiseerde en toekomstige woningen op Park Wildyck? Bekijk alle plannen hier.

Samenwerking Vaderdagrally en Park Wildyck

Voor de jaarlijkse Vaderdagrally (voorheen Crull Rally) gebruikte de organiserende Lionsclub Borne ons park om een spelelement toe te voegen. Zij maakten gebruik van de mooie ruimte voor een heuze korte race!

Namens Park Wildyck reden er ook enkele bewoners mee. 
Nadien sloten de bewoners aan voor het diner bij Restaurant Dorset, om met elkaar als buren een gezellige avond te beleven.

Er werd die dag een schitterend bedrag van €10.000,- opgehaald voor Stichting Evi. Wij feliciteren de Lionsclub met een prachtige dag en een topresultaat voor het goede doel!

Bewoners kavel 2 en 3 betrekken hun woning

Na de zomervakantie moesten de puntjes nog even op de 'i' worden gezet bij kavel 2 en 3. Maar de droomhuizen van beide families konden in de maand september toch echt bewoond gaan worden. Na maanden van hard werken zijn zij ook echte Park Wildyck bewoners geworden.

Wij heten ze van harte welkom en wensen hen ongelofelijk veel woongeluk!

namens,
Team Park Wildyck.

Fotoserie van kavels

Deze maand is er een serie foto's gemaakt van Park Wildyck, en de kavels. Deze serie toont hoe het aangelegde park helemaal klaar is voor zijn toekomstige bewoners. U ziet zich hier toch al helemaal wonen en genieten? 

Per kavel zijn de foto's op deze site ook geplaatst. 
Kijk bij de kavelpagina >

 

Erve Wildyck, de locatie voor uw bedrijf?

Tussen Park Wildyck en de rotonde ligt een kavel met de bestemming voor 'Erve Wildyck'. Deze monumentale boerderij is elders afgebroken en zal hier herbouwd worden met als doel huisvesting van bedrijven en/of organisaties.

Ziet u zich hier wel werken aan de rand van het centrum van Borne? Op een landelijke en exclusieve locatie, makkelijk bereikbaar en zicht op ons mooi park?

Laat ons dat dan weten! We willen graag met geinteresseerden om tafel om de mogelijkheden te bespreken.

 

Contactpersoon: Floris Droste
Tel:  06 10 70 98 80
Of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Kavel 3 bereikt hoogste punt

hoogste punt

Januari 2016 | Park Wildyck - kavel 3

Een mijlpaal voor kavel 3: dankzij de zachte winter gaat de bouw aan de villa op kavel 3 gestaag door en bereikten ze deze maand het hoogste punt. Beetje bij beetje wordt er meer zichtbaar van de woning, om een goed beeld te geven hebben we voor kavel 3 een pagina ingericht op deze site. Hier staan ook de architecten-impressies, het einddoel van de bouw.

De oplevering is naar verwachting in juni/juli van dit jaar.

Lees meer over de villa op kavel 3 >

Bornsche Beeklaan feestelijk geopend!

Het heeft even geduurd, maar sinds vandaag is de Bornse Beeklaan volledig opengesteld voor het verkeer. De laan loopt dwars door Borne's jongste wijk en verbindt de verschillende delen van de wijk met elkaar.

ge deputeerde Monique Van Haaf mocht de openingshandeling verrichten, die samenviel met een speciale dans van de groep In Motion. Aan het eind van de dans deden de meiden hun vest uit en op de rug stond te lezen: OPEN

Wethouder Herman Mulder toonde zich zeer content met de opening die samenviel met het wijkfeest van de Bornsche Maten.

Na afloop maakte hij samen met de Gedeputeerde en enkele andere genodigden een ritje met de paardentram door de wijk en toonde de mooiste plekjes.

 

 

Start bouw kavel 3 en 9

Park Wildyck groeit. Het lijkt soms wat stil op Park Wildyck maar achter de schermen zijn er veel ontwikkelingen gaande. Na de zomer is er op het park zelf fysiek ook groei, er is gestart met de bouw van de woning op kavel 3. Zoals u ziet vordert deze bouw gestaag. Naast kavel 3 wordt er binnenkort ook gestart met kavel 9. 

School, sport en kinderopvang op loopafstand!

Het plan Park Wildyck is gelegen op loopafstand van het nieuwe voorzieningencentrum De Veste. De gemeente gaat ruim 15 miljoen euro investeren in de Bornsche Maten. In de zomer van 2015 moet er een nieuw gebouw staan voor kinderopvang, basisonderwijs en sport. De Veste wordt het trefpunt van de wijk met veel ruimte voor ontmoeten en ontspanning en een sportcafé. De Veste wordt gerealiseerd schuin tegenover de huidige basisschool.

Meer informatie is te lezen op de website www.bornschematen.com.

Bouw monumentale boerderij

Op korte termijn kan er gestart worden met de bouw van een monumentale boerderij. Deze boerderij heeft een maatschappelijke functie en is op te delen in diverse units. De boerderij wordt nabij de rotonde gebouwd en heeft dus een prominente zichtbaarheid en bereikbaarheid.

Lees meer

De eerste woning is bewoond op park Wildyck!

Na hard te hebben gewerkt door de werklieden is het nu zover dat de eerste woning op het plan Wildyck bewoond kan worden. Het eindresultaat mag er zijn, een prachtige woning naar grote tevredenheid van de bewoners. Dat is het mooie van dit plan, iedere koper kan zelf bepalen welke stijl woning er gebouwd gaat worden door de grote vrijheid in het bestemmingsplan. De Wildyck VOF wenst de bewoners een fijne toekomst in hun nieuwe woning te Borne.

Lees meer

Kavelgrenzen gereed

De bouw van de eerste villa op Landgoed Wildyck vordert gestaag. De in boerderij-stijl opgetrokken woning zal naar verwachting nog dit jaar door de bewoners worden betrokken. Inmiddels heeft, naar Twentse tradtie, het pannenbier gevloeid. Wanneer het hoogste punt wordt bereikt, wordt een vlag op het hoogste punt gezet en wordt de dag besloten met een flesje bier en wat te eten. Het is altijd een feestelijk moment. Voor zowel de werklieden als de toekomstige bewoners.

Laat het voorjaar maar komen!

Het bouwrijp maken van het plan Landgoed Wildyck te Borne is gereed. Er is hard gewerkt het afgelopen jaar en dit heeft ook wat opgeleverd. De bouwrijpe asfaltwegen zijn aangelegd. In de toekomst zal dit asfalt worden vervangen door gebakken klinkers als het plan woonrijp wordt gemaakt. Tijdens de bouwrijp fase van het plan geeft het asfalt echter al een goede indruk van hoe het er in de toekomst uit gaat zien. Tevens is er door de initiatiefnemers van het plan voor gekozen om alle wandel- en fietspaden aan te leggen en ook het groen is reeds aangeplant.

Lees meer

Plan “Park Wildyck” te Borne van start

Wildyck Vastgoed VOF, initiatiefnemers van het plan Park Wildyck te Borne, zijn verheugd mee te kunnen delen dat na een lange voorbereiding de bouwrijp werkzaamheden op het schitterende, tussen de wijken Stroom Esch en Bornsche Maten gelegen, terrein inmiddels zijn begonnen. Dit unieke plan van totaal ca. negen hectare vormt een groene long tussen de woonwijken en zal een zeer duurzaam en blijvend groen, parkachtig karakter krijgen. Veel aandacht wordt besteed aan de aanleg van de openbare ruimte en de overgang naar het buitengebied.

Lees meer


 

Floris Droste
Wegtersweg 7-23
Postbus 686
7550 AR Hengelo
Tel: (074) - 255 15 51
E-mail: info@wildyck.nl


Harry Sentker
Deldenerstraat 61
Postbus 1271, 7550 BG Hengelo
Telefoon: 085 - 2732800
E-mail: info@kromhofpullen.nl
Site: www.kromhofpullen.nl


Nieuw Wonen Twente
Hengelosestraat 123
7514 AE Enschede
Telefoon: 085 - 273 23 77
E-mail: info@nieuwwonentwente.nl
Site: www.nieuwwonentwente.nl


Angeli Delfos-Roesink
Grotestraat 252
7622 GW Borne
Tel: 074 - 267 35 00
E-mail: borne@prismamakelaars.nl
Site: www.prismamakelaars.nl